Umřelo srdce

Umřelo srdce

Anotace: o bolesti. Báseň není dobrá. Šlo jen o potřebu se nějak vypsat.

Umřelo srdce bolestí hlubokou
Je kalné a rtuť z něj kane
proměnou velikou
Žár ho spálil a zrada ho do reality vrátil.
Umřelo srdce bolestí hlubokou.

Umřelo srdce s láskou velikou
umřelo srdce kvůli touze cizí
umřelo srdce probodnuto dýkou přátelstvího ryzí.
umřelo srdce důvěrou
umřelo srdce s naivní hloupu proměnou.

Život se změnil
ze zvěře je kámen
a s láskou věrnou
nyní je ámen.
Umřelo srdce bolestí hlubokou.
Autor Svatule, 04.12.2010
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Sparhawk, Kapka, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlubokou bolestí zauajala, jen doufám, že má k pravdě daleko.

04.12.2010 20:17:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí