Bouřlivý den
Anotace: ..vzal lásku,vzal sen
Zatažené nebe a slunce polední,
předzvěst dávaj strašlivou,
když u rybníka pod jívou
přišlo objetí Tvé a pusa poslední,
pak usadilas mne podle sebe
na lavičku na břehu,
bez zájmu o něhu,
ukázala si mi temné nebe.
S prvním bleskem řekla si mi tiše-
příroda se bojí, láska sotva dýše,
raděj se schov, dokud je čas.
Dnes po letech tu sedím zas,
slunce v poledni, zatažené nebe,
čekám lásko, já čekám tu tebe!
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)