Opouští...
Už kolikátou noc
se modlím u zdi nářků,
a přemýšlím...
kolik ještě slz je potřeba obětovat,
za kapičku štěstí.
Mezitím se má duše pomalu rozplývá,
a mizí za zrcadlem,
který ukazuje co by bylo kdyby...
Ale srdce se spojit nedají.
Je to smutná realita, kterou prozáří,
jenom tvůj úsměv a víno v žilách,
už ale beztak vytíká ven...
Začalo to.
Pomalý mučení plynoucího času,
který jednou skončí a zrcadlo praskne,
a už nebude žádná další noc.
Snad ti střepy přinesou štěstí...
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Víla, Désolé, Denael, Lamorte, Aurelius
Komentáře (3)
Komentujících (3)