Slunce svítí a já jsem v mysli tvé.
Slunce svítí a ty tu se mnou jseš.
Slunce svítí a já mám strach jen.
Slunce svítí a proto tu jseš.
Slunce svítí a sbohem mi dáváš.
Slunce svítí a měsíc se se mnou loučí.
Slunce svítí a já ,už tu nejsem.
Slunce svítí a tma mě pohlcuje.
Slunce svítí a já se s tebou loučím jen.