Tepe v mých dlaních němý dech,
proboural by jakékoli snění,
jen aby ztuhle na tvých dnech
byl tím čím žádný není.
S křídly politými okovy
a s pavučinou ze svatozáře,
může říci ti se slovy
do užaslé tváře
jen jednu pouhou
na zemi rozlitou
větou
Navždy.