Anotace: Ledový vítr, sníh a mráz jsou mnohdy lásky nepřítelem, ...i když, ...nejednomu Eskymákovi zachránilo život přitulení se v iglú k šikovné Eskymačce.
Nádherný začátek tvá básenˇměla,
jak obratem však krutá zima,
však náhle zima krutá
vše romantické odepřela...
Jaro - až trilky ptáčků znějí
vyznáváš city své- srdce se láskou chvějí...
10.12.2010 00:53:00 | Veselý Drak
Tvá paleta slov je moc krásná zejména poslední verš, ten mluví za vše.))
...co přibarvila fantazie,
to přizná srdce statečné,
slza ten smutek snadno skryje,
živly,...ty jsou však skutečné!
09.12.2010 22:50:00 | carodejka