Přestat milovat, neznamená nemít vůbec rád... a protože láska je vždycky o tem dobrém, resp. když se dva zmilovali, tak to bylo proto, že to bylo o citech a ty jsou přecik hezké, tak nesmutni a věř, že zbyblo a v jistém slova smyslu, ten drobet navždycky bude patřit už jenom Tobě...
06.12.2010 21:33:00 | NikitaNikaT.