Víš, jsou věci, činy, snad hloupé, či nešťastné náhody, které ztěží ovlivníme... stanou se. Bolavé chvíle, ty prožil kde kdo z nás a na ty... pomáhá skutečně jenom čas. ST!*** za obsah, v kterém se snažíš držet nad vodou, však nikdy nezapomeň, že vzpomínky jsou věčné a každý, kdo prošel naším životem, nechce, abychom se trápili, plakali, byli nešťastní... život jde dál a my s ním.
06.12.2010 21:14:00 | NikitaNikaT.