Chceš to...?
Chceš to…?
Když se chceš se mnou milovat
není potřeba slibovat
lásku až za hrob, do skonání…
Je třeba jenom vědomí
že člověk má i svědomí
a víru, co ho plně chrání
Když mě chceš poznat jaká jsem
nestačí říct jen – tak pojď sem
takhle to u mne nechodí
Jenom tvé upřímné otázky
mohou se změnit do lásky
ze které život se narodí
Když už mi věrnost slibuješ
tak snaž se ať to není lež
i když tě o to neprosím
Na rozdíl od tvých exvzpomínek
je moje láska bez podmínek
a pýchu v sobě nenosím
Jsem tvoje já, jsem tvůj duch
jsem tvoje voda, jsem tvůj vzduch
a tvoje víra je mou měnou
Pokud sis tohle uvědomil
všechny své hříchy jsi tím umyl
svou mysl máš teď uklizenou
Můžeš jít se mnou tam kams´ chtěl
tady ti pobyt moc neprospěl
aspoň žes zůstal normální
Můžeme spolu odletět
a nechat kde je tenhle svět
křídly ti bude poznání…
Přečteno 378x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, TetaKazi, hašlerka, Jana M., jitka.svobodova, danav, Psavec, Skalsky Pavel, Kett, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)