Miluji tě to vím jistě ...
Anotace: ***- ... jenom doma, ... malý hřiště ...
.
Velká láska, velký řeči,
neměj o mě milá péči
Miluji tě to vím jistě
držím se tě jako klíště
Uvař, ukliď, oper pleny
nedělej mi tady scény
Znaveného nech mě spát
večer s jinou pracovat
... s láskou ...
... ... ... na tě vzpomínat ...
*
---------------------------------------------
Comment Kapce 6.12.2010 6:09
.
Přečteno 516x
Tipy 32
Poslední tipující: jenommarie, jvacl, šuměnka, Gabrielle, isisleo, James Libustka, hašlerka, NikitaNikaT., Tamara, Javavia, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)