díky tvému příspěvku na Totemu jsem prošla pár tvých básní i zde píšeš fakt moc hezky. Takové básně mám moc ráda.. nejsem žádný odborník přes poezii, vnímám jí jen srdcem a emocemi, které při čtení buď cítím nebo né. Přidám si tě k sým oblíbeným autorům :-)
22.01.2006 11:28:00 | Popelka
Co mi to děláš? Čtu a najednou se mi ta písmenka začínají mlžit...Nemám slov a můj dech nějak těžkne, fakt je to nepopsatelně hluboký!!!Moc ti přeju tak nádhernou lásku!......a mimochodem - ten konec je docela silný kafčo;o)))
19.01.2006 09:06:00 | Markét