Toužím tě svést!
Chci, abys mi říkal staré verše,
ty, co voní po jasmínu,
stýská se mi po podzimu,
vítr doráží na okna vztekle.
Prosím, říkej mi je tiše v vkleče!
Šeptej je do mého splínu,
vyžeň z domu tu zlou zimu.
Přitop, ať je tu jak v pekle.
Napiš báseň o lásce a tichu.
A pak mi šeptej do ucha,
je jako sladká předtucha,
tajného, tak nasládlého hříchu.
Přečteno 886x
Tipy 17
Poslední tipující: jvacl, jitka.svobodova, Agniezka, strawbery, Nick Name, Psavec, Kapka, labuť, Květka Š., Skalsky Pavel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)