Anotace: .
Někdy duše plyne s tlukotem srdce a ta dvířka... většinou každý nechává pootevřená, ačkoliv nezavřená jsou, přesto nutí nás jít dál... ST!*** pro mne zamyšlenkové a trošku smutné.
07.12.2010 06:17:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?