Mikulášská nadílka
Anotace: ..prostě ho miluju:-*
Překvapením stala se,
Mikulášská nadílka,
chtěl's udělat mi čertíka,
však já mám Tě za andílka.
Ještě, že mám broučku Tebe,
"snesl" jsi mi Modré z Nebe.
A v červené ponožce,
schoval si mi Milku,
vychutnávám lásko,
tuhle krásnou chvilku.
Ještě čertík z marcipánu,
postrašil mě maličko,
děkuji Ti za všechno,
Ty jsi moje zlatíčko...
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)