Modré..
Vrátil som sa z čiernej diery
veríš, či neveríš, tak je
ten, kto presne vedľa mieri
do mlčania - bez slov mágie
môže sa kedy chce vrátiť
tak som tu (v noci som nebol)
a ak ma nechceš v nej stratiť
nuž mlčanie z dvoch ziel nevoľ
čo je druhé? - vieš, čo neviem
neriešim z čiernych dier chýry
ani našej lásky rekviem
vrátim sa pre suveníry
naspäť do nej, sú pre Teba
- že ako viem, ako na to?
prinesiem aj ´modré z neba´
z čiernej diery, moje Zlato
Přečteno 360x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, slnečnica, Psavec, NikitaNikaT., PIPSQUEAK, Jiná, Žqáry, labuť, Mbonita, James Libustka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)