Stačí mi vědět ...
Anotace: předvánoční rozjímání ...
Stačí mi vědět, že mě stále chceš,
že to, co říkáš, není jenom lež …
Stačí mi jeden pohled do očí,
pak mě Tvá ruka v pase obtočí…
Vím, kdy máš vztek a kdy láska voní,
podle Tvé nálady zvuk kroků zvoní,
zachrastí klíče v domovních dveřích
jsem si hned jistá, zda se vzduch čeří…
Stále mě dotek Tvůj přivádí k extázi,
asi už na věky, nic nám to nezkazí,
snad znám tě líp, než ty sebe sám,
stačí mi vědět, cestu Tvou znám,
stačí mi vědět, že nechceš jít sám …
Přečteno 445x
Tipy 52
Poslední tipující: Gabrielle, šuměnka, j.c., Niky88, Nick Name, vodnař, Jean89, bobi bobie, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)