Anotace: láska, která bolí..
Ale to jsou mi přísady..vsadím se, že brzy přijde někdo jako Pohlreich a umíchá z toho takové dělo, že se budeš olizovat ;-)
20.12.2010 09:52:00 | Chancer
No se divím,že láska působí stejně na mimozemštany :-)
Jinak to chce trochu protřepat a nemíchat,ale máš ten lektvar trochu pozního ročníku.Ten co se tvoří je krásnéj a jesli vydrží je manifik.Prostě tenhlé nápoj je ze dvou chutí,pokud sednou k sobě,je to vždy delikatesa,ale vječinou převládá chut jednoho a ten druhý se vytratí...
16.12.2010 20:16:00 | Danger
Dokonalá!
Smutné ale je, že někteří nepotřebují ani žádný recept a podaří se jim nějakým způsobem v srdci vytvořit lásku stejně bolestivou..
07.12.2010 20:49:00 | Emily Winnacott