Dvě dlaně
"Nejsi můj typ," povídal
a stiskl mi ruku v dlani
a "láhev sektu na pokoj
je lepší než milování"
Že tělo touhou spálené
je nejlepší chladit na mé kůži
za noc strávenou v zajetí
mi dal ananas a ne růži
na okna hotelu přilepené
jsou dvoje zpocené dlaně
a já teď vzpomínám na ty chvíle..
a děkuji ti za ně.
Přečteno 443x
Tipy 22
Poslední tipující: něžnost-sama, Danga, Danger, Lioness, Sladkalu, Any 4, Nikotin, Gabrielle, Roger, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)