Byla jsem rozhodnutá
Byla jsem
rozhodnutá
a zas se topím
v nerozhodnosti
čekám
na impulz
co mě od Tebe
odprostí
až telefon
ohluchne
a žádný tón
už nevydá
až z "lásky" přátelské
zbyde jen obludná
nuda
všech těch minulých dní
je to jako
s milováním
jež mělo být poslední
...
byla jsem rozhodnutá
jenže furt se něco mění
...
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: Tamara, René Vulkán, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)