Loučení
Anotace: Se slovy: Sbohem
Pár vět a hořkost v ústech
Slzy v očích,čas co už
nevrátí se.
Myšlenky,proč vlastně stalo se
Bylo tak krásně a najednou je
žalostně.
Jen jedna věta z úst vyslovena
Může ranit, tak že láska je
bezbolestná.
Sbohem.......Na věky věků
Loučení,kdy most už nevede
přes žádnou řeku.
Co bylo,už vlastně není
Myšlenky se choulí k
zapomění.
Tma, ta cestu ukazuje
Láska,je cit,který
si navzájem darujeme.
Loučení,je bolestné
Za pár dní,je už ale
nezvěstné...Proto že
si nevzpomeneš!
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura
Komentáře (2)
Komentujících (2)