MiniKrimi
Anotace: Jak chápeme zradu?
Sbírka:
JDI
Právě ona Pavlína
nelítostně dnes
nakopla mě do klína
vyju jako pes
Kulhám, belhám, nemám slov
nechci spadnout na zem
cítím v hlavě chladný kov
byl jsem Pavlou zrazen
Moje hlava není už
mám v ní díru malinkou
Pavla na mě vzala kuš
s nenávistí velikou
Nemám už víc co bych řek
vždyť svou hlavu nemám
holt to bude asi pech
proč já věřil ženám...
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)