miluju tě ale pst!!!
potkala jsem tě omylem..
potkala jsem tě náhle
nevím co je to se mnou,
něco mě k tobě táhne.
Takový pocit jsem ještě nezažila.
Kolena se mi podlomila..
Při káždém slově.
Při každé řádce.
Kdybych tě tak mohla vidět
i jen krátce,
krásné oči sametový hlas
něco ti řeknu zamiloval se jeden z nás!!
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Nick Name, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)