Líbáš jako ...
Líbáš jako Bůh, můj milý
v tuhle naši krátkou chvíli
co provoněl ten čas, tak krátký čas
je v nás, jen v nás...
To teplo, to pohlazení
co nad hebčí samet není
tak něžně říkáš mi ty sladká, tichá slova
bez dechu, bez zvuků, tak říkej, říkej
mi je znova ...
Ach znova.
Líbáš jako ...
Bůh.
Přečteno 513x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, NikitaNikaT., CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, hašlerka, neProstor, Verena
Komentáře (4)
Komentujících (4)