Srdce na půl.
Srdce na půl cesty mám
když toužím, když se svých snů těžko vzdám.
To srdce v půli rozťaté
tak samo, smutkem načaté
v půli cesty zůstalo.
Tak samo, samo, jako by bíti přestalo.
Na půli cesty dlouhé, kamenné
zdá se žalem celé zhrzené.
Srdce to samo v půli přestalo
samo jen na půl cesty zůstalo.
Ach tak samo...
Přečteno 459x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Gabrielle, NikitaNikaT., Psavec, CULIKATÁ, labuť, strawbery, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)