Najšťastnejší..
Najšťastnejší som človek na Lune
šťastie ma miluje
telom pri splne - v snov zlatom rúne
kryjem ju, kým pľuje
z hviezd na ňu nebo, len tak pre zábavu
meteoritov dážď
ak aspoň tam kde spím nemá deravú
tvár a v nej oči zvlášť
najšťastnejší som človek na Lune
ako ju ľúbim, vie
mám z tela sito a v srdci studne
- v tom moje šťastie tkvie..
Přečteno 372x
Tipy 32
Poslední tipující: Larey, strawbery, Divoženka1, ZILA78, James Libustka, Psavec, Gabrielle, slnečnica, hašlerka, Lota, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)