100
nevím, jestli je dobře udělaná...ale tuto stránku se sama soudit bojím...sama psát neumím, jak se sám smíš přšsvědčit... ba naopak...
ale..
je tak nádherně plná citů, že se do ní bezproblému vžiju a cítím, jako bych to psala já...
27.04.2006 15:56:00 | Kristýna M