propast
Stála jsem nad propastí a říkala si skoč
Držela se větve stromu a ptala jsem se proč
Dívala se před sebe hleděla do prázdnoty
Propastný skok mě měl vytrhnout ze samoty
Stála jsem nad propastí a držela se větve stromu
Pak jsem si slzy otřela a odešla tiše domů
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)