Výročí
Nemusíš říkat nic, zima mluví za vše.
Sníh padá dál a tahle chvíle je naše.
V sněhu dvě stopy, chcem říct víc.
Slova nedokáží vystihnout, jsou nic.
Držíme se pevně, naše ústa k sobě došli.
Ach, nádherným rokem spolu jsme prošli.
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Sweet KiWi, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)