hmm..s Dračím mužem? To se mi líbí! Krásně opět napsané,pěkný vodopád pěkných slovních obratů šuměnko..máš bohatou fantazii a ta nemá hranice..píše ti to sakra dobře!
10.12.2010 18:17:00 | xoxoxo
Od rána v chalupě mi hvízdá meluzína,
v lesích se třese všechno stromoví,
proto teď k slunci šeptem prosbu posílám,
ať to povětří alespoň na okamžik utlumí!!
Ze šňůry prádlo ztratilo se v polích,
rybník má vlny jako oceán,
proto teď mlčky šlehačkou dort zdobím,
v duchu ti pusu alespoň na chviličku sladkou pěnou nadívám!!
:oD
10.12.2010 14:24:00 | Cecilka
Krása ranního rozbřesku a den,
co maluje se bez stesku
když pokládáš nám modáskům
z notýsku malebnost
sněhových provázků
10.12.2010 07:44:00 | labuť