krásně jemně upředená vlákna slov!!!
10.12.2010 18:13:00 | xoxoxo
Od rána poslouchám, jak Vichřice si zpívá...
a je to krása, vážně, řeknu vám,
náramně slavnostně se vyladila,
nejspíš si taky píseň zaskuhrám... ;o)
10.12.2010 14:28:00 | Cecilka
krásně rozehrané souznění,
cítit, jak láska pramení,
pak v řeku touhy se promění,
do dlaní chytáš mámení...
10.12.2010 12:35:00 | nejsembásník
přes partituru citohraní o srdci piš v diktátu tepem
k víru harmonických tónů nástroj je již vyladěn
v osnovách jak bývá zvykem
cit najde cit, dotek svoje místo v šeru poloslepém
part zápisu dá tvářím růž a očím modrolen
jen slova váznou pod jazykem
***
Jiří senior
10.12.2010 08:41:00 | j.c.
Přchází souznění
když ráno rozední
Horoucí srdce
Jedno i druhé tlukouce
Pro svou vzájemnost
10.12.2010 07:47:00 | labuť