Led
Anotace: Srdce z ledu ? nevěřím, ale přeci...
Sbírka:
Lucce
Květina ve vlasech,
a krásný cit.
Je to láska,
Nech mě být!
Píchání u srdce,
ten hrozný pocit.
Rve mi to plíce,
chci z okna skočit.
Modlím se a mám přání,
usměj se trochu prosím.
Vítr slzy mi vhání,
zbytek ti odpustím.
Zabij mě hned,
už žádné trápení.
Máš srdce jak led,
jak mráz přízemní.
Přečteno 338x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Sweet KiWi, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)