Má lásko přímočará
Anotace: Jsi pro mne přímočaře jasná a přitom neuchopitelná, jako nevyluštěné keltské písmo....lásko moje!
Jako křídla plameňáků,
jako význam keltských znaků,
jako déšť řinoucí se z mraků,
jsi má lásko přímočará!
Jako bouřňák v letu divém,
švihák v gestu lichotivém,
dotek rány s čerstvým lihem,
spaluješ mne, lásko z jara!
Krásou na bolesti vyšívaný,
chladnou nocí lovci štvaný
rychle ženoucí se vraník jsi
v mém srdci, lásko drahá!
Komentáře (3)
Komentujících (3)