Každý den
Anotace: - se musím nadechnout, nemilovat Tě, jít dál a nechat Tě jen ve vzpomínkách, i když se láska zoufale brání...
Každý den si dělám tlustou čáru
za velikou odvahu
že Ti nevolám
Každý den tě po kouskách vyháním
ze svýho srdce
i když to bolí
Každý den přemáhám touhu
a s unavenou lítostí
ukrajuju city
i neřesti
a chci
přestat být
Tvou součástí
Každý den prosím o radost
z malých drobností
a přesto zatím
nestačí to
Ale jednou, jednou Tě v sobě opustím
víš lásko?
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka, Ishtar
Komentáře (1)
Komentujících (1)