Hvězda nad ránem
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=j76PmIA-9jI&feature=related
Hvězda nad ránem sklouzla do dlaní
Když zavřeš oči, slyšíš tiché cinkání
Jak moc Tě mám ráda....vyzvání.....
Z oblohy sněží na mou tvář
právě nastal vánoční čas
Když se na chvilku zastavíš
z mých rtů něco uslyšíš...
Pár slov, co slýcháš denně
pak ti ukážu směr,támhle to nebe
Tam budu zářit stále pro Tebe
i když jsme daleko od sebe....
Po vločce sněhové polibek padá
chyť si jí do dlaní...budu ráda....
Přečteno 557x
Tipy 40
Poslední tipující: Eru Alonnar, vodnař, Denael, sobý hnusec, Danger, Sladkalu, James Libustka, Sisinka, Niky88, STIMPRE, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)