Poslední naděje
Nedozírná pustina,
kterou beznaděj svým domovem nazývá
Jen teskný zpěv a nářek andělů
se odněkud zdáli ozývá
Mí démoni zde mají úkryt
a příbytek svůj
Tohle místo nehledáš,
však zastav se na chvíli, prosím stůj
Nenajdeš tu radost
a barevné kvítí
Jen jedna svíčka na hrobě mých nadějí
tu mihotavě svítí
Pouze bodláčí a stromy bez listí
tu kdosi zasadil
Žít v prázdnotě,
to vždycky můj osud, lásko, byl
Až tohle místo,
co peklem se zve, opustíš
Ten jediný plamínek
ve věčné temnotě uhasíš
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Alexej, Charibeja
Komentáře (0)