tiše...hluše
roztleskám
po čem mé srdce touží
navnadím štěstí co se plouží
a půjdu třeba na pláž
tam je prima...ST
05.02.2011 16:23:00 | Tanzania
...jo, chybí toho určetě spousta, ale jako terapeut ti můžu říct, že toho máš určitě mnohem víc než ti chybí.
04.01.2011 22:37:00 | René Vulkán
K tomu štěstí jenom krátce
za žhava ho musíš kout
a na správné křižovatce
pořádně s rozhlédnout...
:o)
Jiří senior
18.12.2010 20:59:00 | j.c.
Kdo sedí tiše zakleje se
do pěšce z šachovnice
zkus letět poznáš více
třeba i dotek lásky letmý
rty,rety nebo retmy?
ST
10.12.2010 21:13:00 | zenge