Posedlá
Anotace: Možná trochu křečovité.. no posuďte sami.. báseň o tom, co nemůžu nikdy mít.. :(
On je jediný, kterého miluji
proč musí to tak být?
Jediný, kterého zbožňuji
a marně hledám klid.
Už nevím, zda sním či bdím,
dny míjejí mě netečně,
ve svých snech jsem s ním,
vše ostatní je zbytečné.
Svit smaragdových zřítelnic,
mé každodenní utrpení,
chci ho víc a víc
a nic se tím nemění.
A nelze s tím bojovat,
bůh ví, že jsem to zkoušela,
nezbývá mi než se vzdát,
jsem jím zcela posedlá!
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: Leedram, Anjesis, James Libustka, Angela Valley, Gre_P, labuť, ta.cupka.
Komentáře (3)
Komentujících (3)