Vzkazy andělům...
Anotace: stručné vyjádření touh a pocitů...
Vzkazy andělům...
Když bloudím nocí sem a tam.
A hledím zpříma do nebe,
tak v duchu se sám sebe ptám,
proč musím myslet na tebe...
Dny jak voda v řece plynou.
Mé myšlenky pochodují dále.
Snad s tvými v jedno splynou.
Snad budem spolu stále...
Komentáře (2)
Komentujících (2)