Iluze
Slíbil jsi mi
zážitek
bez starostí
bez zbytečného stresu
bez frívolností
v mysli
slíbil jsi mi
nebe bez mráčků
a slunečné paprsky
jenž by omývali
zbytky zlosti
ale
všechno tohle krásy
byli jen řeči
co můžu
do ruličky srolovat
a strčit do kapsy
a když to udělám
rázem to zmizí
a já budu mít hned jasno
že tohle "krásno"
bylo jen hořkosladkou iluzí
...
Přečteno 370x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, zenge, Ishtar, CULIKATÁ, Nick Name, Květka Š., jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)