Tišíš sen
Utíráš slzy
a tišíš sen
dvě srdce
a jedno jen
tišíš pláč můj
v náruči
s pelyňkem
Snila jsem vždycky
marný sen
člověk je láskou
poblouzněn
proč jen nemohou
se mé sny splnit?
Kytice růží uvadá
duše má
panice propadá
však srdce šeptá:
Vydrž!!!
Žiju si s marnou
nadějí
se srdcem
jenž ostatní
nechtějí
a pláč mě tiší
na rtech polibkem
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Larey, Sladkalu, Ishtar
Komentáře (2)
Komentujících (2)