váza
Anotace: napsáno pro dnes, již bývalou přítelkyni petru
Váza ze střepů slepená,
Nebude již krásná jako předešlá.
Stále bude vidět každý spoj, šrám,
Stále se bude majitel cítit sám.
Duše jen tiše šeptá,
Dej tu vázu, dej ji pryč,
Život se na smysl neptá.
Váza slepená, v rohu stojí,
Tehdy jsem ji příjmal pod obojím.
Teď již krámky obcházím,
A nové vázy nacházím…
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
Komentáře (0)