našel jsem jí
Dívám se poočku
k malému kopečku
kde bydlí kouzelnice
a voňavé barevné svíce
osvětlují její líce
chci jít s ní cestou necestou
říct jí Buď mou nevěstou
jen se dívá jistě tuší
jak mou mysl dráždí mučí
je krásná kde ostatní
jen hezké
chci zůstat s ní
nespoutaná, jak je živá
nádherně se vždy usmívá
toho bych se nenadál
našel jsem tu co jsem si přál
Přečteno 411x
Tipy 18
Poslední tipující: Vanilková Ninja, jaňa, Niky88, Psavec, Kett, labuť, Angela Valley, Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)