Láska v plamenech

Láska v plamenech

Anotace: ...

Rozpouští se...
z kůže, odpadává k zemi
zaniká v prachu
sežraná mikroby

činy však zůstaly
na kostích poskládané

vyrytá slova do úst
zardousily rty

stěny pocákané
slzy v omítce umírají
v očích jen zmar,
za nehty Ty...

kousky z doteků
co nemají dech
padnou zde,
nebo dál
po cestě
krajinou neznámou
kde dehet a pláč
sází své děti bezhlavé

mávají na rozloučenou
bez úsměvů na rukou
mezi stromy
žhnou v plamenech nenávratna
Autor Notreal, 12.12.2010
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí