Anotace: V 17.. letech.. Pro mou kamarádku a jejího přítele, který zemřel náhle na následky těžké a krátkodobé nemoci..
I krutá je láska.
30.09.2012 20:14:15 | Lilien
Zvláštní...souhlasím s Tebou a možná je to tím,že člověk je ještě před propastí a má šanci na záchranu,když spadne je jen tma...
09.03.2011 18:50:00 | Danger
Vzpomínky jsou to jediné.., co Vám nikdo nevezme..
Každý si uchová v mysli jen to krásné.. Je zvláštní, že na to špatné a zlé se snadněji zapomíná..:)
18.12.2010 20:00:00 | The Oktávie
No vida :-) rád tu něco vidím,co můžu "uchopit"
Smutné dílko...jednou se s někým střetnem,jenom stačí kratičko a my už nebudem stejní...
14.12.2010 21:28:00 | Danger