Co se to lásko stalo?
* * *
Ty víš jak to tehdy bylo
srdce láskou nám bušilo
já mazlila se s tebou jako malá
a láska naše narůstala.
Mrazivo bylo zimy této
pro nás ale žhavé léto
byl jsi mi strání
plnou ostružin
a ze svých dlaní
jsi jimi plnil můj klín.
Co se to tehdy lásko stalo
že štěstí naše uvadalo
že jsi se vzdálil na mnoho let
a nenašel již cestu zpět
musím se stále ptát
kdo přestal mít koho rád
Proč se to muselo stát
a z lásky zůstal žal a chlad
místo tvých dlaní
a zralých ostružin
měla jsem smutek a splín
co naši lásku ukončil.
* * *
Přečteno 407x
Tipy 50
Poslední tipující: Bíša, Maryje..., poustevník Jirka, strašidýlko-střapatý, Markéta G., Lota, střelkyně1, Holis, j.c., Mbonita, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)