Past
Tvůj pohled je zastřený,
jako pod smutečním závojem
Cítíš se tak znavený,
tím neustálým marným bojem
Jako černý dým,
temnota kolem tebe krouží
V náručí samoty, vím
tvé srdce po měsíčním svitu touží
Tvé sny jsou jako chycené v pasti
V podzemním sklepení, možná ještě dál
Rád by ses oddal té bolesti, té slasti,
tomu utrpení, co láskou kdosi zval
Až si strhneš ten závoj, co halí tvoje oči,
cestu ke svým snům uvidíš
V mém srdci spatříš odlesk hvězdné noci,
místo, kam celý život náležíš
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: Anjesis, jedam, Behemot, labuť, CULIKATÁ, Kubino 2, Charibeja, pamp_elka
Komentáře (3)
Komentujících (3)