Souhězdí
Anotace: Kolik je na nebi hvězd, která je má, tvá? Jsme souhvězdí v oceánu duševních odlesků
Jseš hvězda,
A já toužím tvořit s tebou souhvězdí.
Budeš mi sluncem, já tobě měsícem.
Splyneme s prázdnotou,
Budeme jednotou
Univerzální parafrází na štěstí.
Vesmírem sami pro sebe
Spolu sami, každý zvlášť.
…Od soumraku k rozednění
Závidíme obloze
Tisíce hvězd
V nichž se nevyznáš.
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, démon zatracení, carodejka, whiolet, jvacl, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Petbab, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)