Láska
Anotace: Láska je krásná ...
Stojí dívenka, uprostřed lesa,
její srdéčko, radostně plesá.
Objevil se chlapec, láskou jí zahrnul,
amorek šíp střelil, a neminul.
Stojí dívenka, uprostřed louky,
nad hlavou svítí jí vítězné oblouky.
Lásku takovou, ještě nikdy nepoznala,
s každým předtím se jen rozeštvala.
Stojí dívenka, v objetí s hochem,
nožky jim obrůstaj zeleným hlohem.
Na věky věků, v objetí stojící,
do očí hledící a za ruce držící.
Přečteno 532x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)