V poslední den týdnový
Anotace: Taková náhodná báseň vytvořená dvě minuty před jejím uveřejněním....
V poslední den týdnový
se toho moc nezmění.
Vlaštovky k jihu letí,
a berou sebou naše lásky.
V poslední den týdnový,
kdy mě zas lásko políbíš,
já natrhám ti jahody,
abys byla láska moje denní.
V poslední den týdnový,
já k nebi poletím,
budu se vznášet v oblacích,
budu mávat křídly svými.
V poslední den týdnový,
kdy mě zas pohladíš,
kdy lásku plnou vyznáš mi,
kdy tvoje touha splní se,
kdy spolu zas budeme.
Komentáře (0)