Rozněžněný Van Gogh
Anotace: /kvůli Koprtince/
Maluji barvy
na plátno tvého těla
vystoupila jsi ze stínu
k obrazu svému
dostávám se do
neskutečných odstínů
stylově mi žužláš ouško
rozněžněný Van Gogh
Lákám tě do sítě
když už mi říkáš
že jsem tvůj pavouček
já si tě vysaju
říkám vážně ale
ve tváři mám oblouček
pro tvé hvězdy v očích
Šumím ti slůvka
do tvých mušliček
pro úsměv perličkový
něčím jsem tě šťouchnul
tohle je ale něžná báseň
to péro je kuličkový
píši ti poznámku
holčičko moje
a teď tě jdu ztrestat ...
Přečteno 595x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, CULIKATÁ, hanele m., Do Ga
Komentáře (1)
Komentujících (1)